Dexcom 5

Då har man uppgraderat sig till Dexcom 5, låter kanske inte som det bästa nu när det finns IPhone  6 men det är det.

Lånad bild

Studien jag har varit med tog slut idag och vips gick jag in i en förlängning. Detta innebar att jag dessutom blev uppgraderad till en 5:a. Vad menas då med det? Den har bluetooth, jag kan integrera den med min IPhone, jag kan sätta mina egna signaler så att den varnar för snabbt stigande eller fallande, dessutom vilket värde jag vill att den ska varna om jag passerar det tex om jag når 4,5 eller om jag hamnar upp mot 14,0.

Lite mer diskret om det piper från telefonen och inte ifrån en konstig apparat eller så vet man ju inte om folk retar sig på att telefonen piper mycket om man nu råkar ligga på gränsvärdena. Men det är ju inte mina problem om någon gör det, huvudsaken jag mår bra :)

Det innebar oxå idag att jag fick svara på samma frågor som jag fick när jag gick in i studien.


Vad sa då min läkare? 
Jo, mitt blodtryck låg fantastisk bra, jag läcker ingen äggvita i urinen alltså är njurarna perfekta. Har otroligt bar reflexer, så någon nervpåverkan har jag inte. 
Men något jag varit orolig för var ju de förändringarna i ögonen och speciellt den som var nära gula fläcken. 
Mina tankar -hjälp jag kommer att bli blind! Vad gör jag då?
Men med extra undersökningar så visar det sig att det gått tillbaka sen ifrån september :) måste vara den här fantastiska mätaren förtjänst. 
Han berätta även att det är ca 10 st om året som blir drabbade och då är det ofta de som har något missbruk, de nyanlända som har det med sig o har haft en dåligt skött diabetes. 
Så min oro för det tyckte han att jag skulle släppa.


Så nu är det bara att köra på, och se till att man ligger så bra som möjligt så att man slipper allt vad kompilationer heter.

...... Börja ju bra när jag kom he. Alla inställningar, inmatningar jag skulle göra gjorde att jag glömde ta själva insulinet när jag väl skulle äta Haha typiskt mig. Det går ju rätta till o tur e ju det.