Gastronomi & Harmoni

Här finns det massor av skånska delikatesser.
Det är något som är viktigt för Paul, som äger stället.
Han säger att närproducerat är det som är viktigast för honom.
 
2015 öppnade Paul butiken och tänkte från början att bara ha öppet några dagar i veckan. Det ändra sig snabbt när folk strömmade till för att ta del av hans underbara koncept och tänk.
Nu har han öppet måndag till lördag både för luncher och även en delibutik som man kan handla med sig hem en massa godsaker. Han har även catering verksamhet, fixar för bröllop, stora fester, mm.
 
 
Paul berätta om vad för delikatesser vi ska få smaka.

 Vi blev bjudna på en charkbricka bestående utav
 Calvadossalami ifrån Tollarp
Pepparsalami från Lindgrens på Bjärredhalvön
Spickeskinka ifrån Ollingegris, det är en gris som går ute 365 dagar om året.
Dansk ekologisk Västerhavsost
Skånsk Alpost ifrån Kristianstad
Liguriska oliver och syltad rödlök.
 
 
 
 

Kommentera här: