Salt och Sill
Salt och Sill blev vårt nästa stopp.
Vi blev emottagna av en underbar tjej som hette Siri.
Hon förklara och berätta både om historien om Salt och Sill och vad det var för spännande vi skulle få smaka.
Här bjöds det på fisk.
En underbar ljummen friterad matjessill.
Smakerna gick i kanel och sandelträ Då matjessillen var inlagd i det.
Till det serverades det en örtaioli och fyrad fänkål och rödlök.
I ostronskalen serverades det en Chevicé.
Den råa torsken lägger man i en blandning utav lime, koriander, chilie, rapsolja, salt, peppar, rödlök och vårlök.
Ännu en smakupplevelse.
Denna tallrik innehåller
Sillabröd (deras eget recept på kavring) och akvavitt/fänkåls sill.
År 2015 öppnade dom en restaurang här i Malmö efter succéerna i Göteborg 2014 och från sitt ursprung Klädesholmens 2010.
Förutom att man kan sitta ner och äta deras delikatesser och specialitéer så kan man även köpa med sig utav diverse godsaker.