Koloniägare

Då har man signerat papperna och allt är klart. 
Kolonistuga... hur gick detta till? 
Jag har verkligen saknat min trädgård. Att få pyssla, klippa, luka (rensa ogräs) och njuta av lugnet. Enkelheten att bara gå ut med en kopp kaffe i handen. 
De som känner mig vet att jag är otroligt impulsiv, på gott och på ont, men mest på gott tror jag i alla fall. Jag har tittat lite för skoj skull på olika stugor på hemnet, men.... det ska inte va för långt bort från lägenheten,inte för mycket att göra vid, uppvuxen trädgård och nära till vattnet. Det är många saker som ska stämma och ska jag ha något så ska det verkligen vara stugan med det lilla extra och inga bortprioriteringar av det ovan.
 
Förra söndagen var jag och titta på en helt underbar stuga. Jag blev förälskad, precis en sådan som jag drömt om. Den hade allt, massor av fruktträd, rosenbuskar, blommor, bärbuskar... stugan var jätte söt, men så klart vill jag sätta lite av min personliga toutch på den också.
En jacuzzi, paviljong, snickerboa, lekstuga och massor av mysiga små saker fanns det.
 Jag hade sådan tur att jag möte de underbara människorna som ägde stugan, de var super gulliga o gav mig en privat visning. Jag bara smälte. 

klart jag har haft oro i magen om jag gjorde rätt eller inte, men det känns fantastiskt bra nu och mina barn älskar den också. 

Välkomna in .....
 
 
 
 
 
 
 
 
Här kommer jag spendera massor utav tid, bara njuta av familjen, vänner och lugnet som innfinnersig här.
 
 
 
 

Kommentera här: