No 90 Kleist

Vilken gripande föreställning, inte ett öga gick tort därifrån.
Föreställningen är baserad ”Marstrandsfånge No 90 Kleist” och handlar om fångarna och soldaterna på Carlstens fästning på Marstrand under 1600 – 1800-talet. Att bli dömd till Marstrandsarbete var det tyngsta straffet som utdelades i Sverige – kom man dit som fånge kom man knappast därifrån med livet i behåll. Personliga fångöden skildras i musik och skådespel. Bla får man lära känna   kommendant Danchwardt, marstrandsfånge no 90 Kleist, bödeln Beckius, Lasse-Maja och en halvpackad Tordenskiold. 


Dop

Underbara sötaste Olivia blev döpt i Asmundtorps kyrka.Min söta brors son.


Hår

Kan man verkligen tappa så mycket hår varje dag?
Vist vet jag att det är normalt att tappa, men om man nu har tunnt och lite från början så känns det inte helt ok att få näven full av hår var gång man tvättar det och en en när man borstar ut det.
Det har pågått ett antal veckor nu :(
Jag har till o med börjat fundera på peruk. Shit men det vill jag ju absolut inte ha. 
Jag minns så väl när min mamma gick igenom sin cellgiftsbehandling och hon tappade allt sitt hår. När vi satt inne i salongen och hon provade olika peruker trillade hennes tårar. Hon tyckte inte det såg klokt ut. När man ofrivilligt behöver ha dom är det inget som känns så kul, men när man i tanken leker och inte egentligen behöver så kan man tänka  .... ohhh jag skulle vilja ha långt svallande hår eller en tuff kort frisyr.
Ja var mitt leder till det vet man ju inte 
Kanske en dag ser ni mig med mörkt långt svallande hår.