Svart Vitt

Nu har jag suttit och lekt lite med mina kort.
Jag ska göra om kort som jag fotograferat till svart/vitt med en liten touch av antikt,
de ska sedan sättas in i en underbar ram som jag fått.
 
 
 
 
 
 
 

En vecka går fort

Oj vart tog denna vecka vägen?
Den här veckan har verkligen varit skön, avslappnande ja en riktigt må bra vecka.
Trodde att jag skulle ligga på ett bra blodsocker, få ner det till under 10 moll, men det är lättare sagt än gjort.
Igår blev jag riktigt ledsen, vaknar med 17,7 tar insulin som jag ska äter endast en knäcke macka, går ut o springer/går 4,4 km kör mitt Jane fonda pogram. Men vid middagstid ligger jag på 13,3. Vi kör iväg en runda till Nova och när vi väl beslutar oss för att ta lunch och jag tror att ja nu är det väl nere på en bra nivå :( då är det helt plötsligt uppe på 15,5.
Nock om det, men det känns bara så hopplöst man försöker o försöker men det blir aldrig bra.

Det har ialla fall varit fantastiskt att vara ledig.
Min trumpet blomma står i blom, det glädjer mig att den hann slå ut innan frosten tog den.Kvalitets tid på Ystad Saltsjöbaden med sonen.

Vilken härlig måndag och tisdag.
Jag och  Charlie spenderade två dagar på Ystad Saltsjöbaden.
Det var kvalitetstid på högsta nivå.
Det är inte så ofta man är så här på tu man hand med barnen 
nu när de har flyttat hemifrån.
Vi bada, bubbla, basta och simma.
Vi relaxa i deras nya relaxavdelning.

På kvällen var det tre rätter middag, ohhh så gott det var
Dagen efter hade vi beställt 

SALT CREEK SPA.

En underbar upplevelse.
Här är information om den (tagit ifrån deras hemsida)

En helkroppsbehandling med många olika upplevelser för alla dina sinnen. Miljön påminner om en tropisk regnskog med de fyra grundelementen luft, eld, jord och vatten som bas och de olika upplevelserna är inspirerade från sparitualer runt om i världen.

Utdrag från upplevelsen ”Direkt när du kommer in möts du av prunkande gröna växtväggar höljda i fuktig, varm dimma och vattenfall som försiktigt rinner ner längs en sluttande stenvägg. När värmen omslukat din kropp ska fötterna få sin fröjd. I de guldinklädda mosaikfaten mjukar fotsaltet från döda havet upp dina fötter.

I vår mörka lagun täckt med en dimridå kryper du sakta ner och låter det varma vattnet omsvärma din kropp. Lianerna hänger ner längs väggarna och du drömmer dig bort till Amazonas härliga laguner. Några facklor brinner med en varm låga så du vet att du inte är helt ensam i djungeln.

I bastudelen hittar du vår turkiska bastu, Hamam. Där ska kroppen tvålas, skrubbas och sköljas av. Allt sker på de uppvärmda britsarna. Ångan ligger tät i bastun och du känner hur sinnesron kryper in i själ och hjärta. Här finns även Rasulen i vilken du smörjer in kroppen med speciell marockansk lera och låter ångan maximera kroppens upptagningsförmåga av lerans mineraler.

En varm dusch sköljer av leran och du känner dig uppfräschad långt in i porerna. I luftslussen där varm luft torkar din kropp och du känner dig nu stark och redo för nya äventyr.”