Modell för en dag

Jag har ett uppdrag/läxa till fotoklubben som jag är med i.
Vi ska fotografera mode.
Det blev en härlig dag med många goa skratt. Jag hämtade upp Louise för det var hon som skulle agera modell för mig idag.
 
 
 
 
Jag hade en klar bild av hur bilderna skulle se ut och i vilken miljö det skulle vara i. Vi körde till bokskogen och hitta ett fint ställe. Vi travar in i skogen med alla grejor, kamerautrustning, olika kläder, lite rekvisita och så.
 
Oj vad hände???
Jag försvinner ner i marken.
 
Nu kopierar jag vad Louise skrev, för det var hon som såg det hela hända.
 
- Påväg ut i "gläntan" vi hittat försvinner mamma ner i marken bara några meter framför mig (HAHAHAHAHA) jag dööör av skratt nu när jag skriver detta!!!!! All packning bara flyger iväg och jag springer fram för att fiska upp mami ifrån träsket hon fastnat i samtidigt som hon skriker "hjäääälp mig" hahahahah. Säkert en helt absurd och hemsk känsla men jag kände bara att detta måste jag dokumentera, så jag låter henne ligga och knäpper av några foto sen drogs hon upp. Vi skratta såklart åt detta båda två och det var ju TUR vi var två annars kan ju faktiskt sånt vara livsfarligt och tur så hade vi ju massa skor o kläder med som hon fick byta om till :)

Det var ju tur att det hände mig och att jag inte försvann helt ;)
 
Vi fick en fantastisk dag tillsammans. Ett litet axplock av bilderna jag tog.
 
 
 
 
 
 
Jag behöver så klart träna mer, så är det någon som är intresserad så hör gärna av er.
Skicka mig ett mail eller PM på FB
smyckelyckan@hotmail.com
 
Det blev något foto på mig oxå.


1 Anonym:

skriven

Jättefina bilder och vilken söt och snygg modell, kan inte tro att jag tog hand om henne när hon var en liten "plutt" Marie

2 Anonym:

skriven

Jättefina bilder och vilken söt och snygg modell, kan inte tro att jag tog hand om henne när hon var en liten "plutt" Marie

Kommentera här: